Gelukkig Leven Actie

Als financial life planners zijn wij van mening dat geld nooit het doel is maar altijd een middel voor het leiden van een gelukkig leven. Geld krijgt in onze ogen pas waarde wanneer het bijdraagt aan het mogelijk maken van een gelukkig leven.

Doel van de Neutralis Gelukkig Leven Actie is om onze klanten in de gelegenheid te stellen een extra bijdrage te leveren aan het geluk van mensen in hun naaste omgeving. Wij geloven namelijk dat een gelukkig leven nooit alleen op jezelf gericht is. Immers, wanneer mensen in je naaste omgeving gelukkig zijn draagt dit ook bij aan jouw persoonlijk geluk.

Nieuwe klanten komen voornamelijk via onze klanten die hun positieve ervaringen delen met hun familie, vrienden en kennissen. Met de Neutralis Gelukkig Leven Actie doneren wij voor iedere nieuwe financiële planningsklant een bedrag van € 75 aan een door jou zelf te bepalen goed doel in jouw naaste omgeving. Denk hierbij aan jouw sportvereniging, een schoolproject, een buurtproject, etc. Op onze website vind je alle informatie over de Neutralis Gelukkig Leven Actie. Wanneer er nog vragen zijn laat het ons dan gerust weten.

De vier actievoorwaarden

  1. De actie geldt voor iedere doorverwijzing die leidt tot een nieuwe klant die met ons een financial (life)planningstraject doorloopt;
  2. De donatie dient bij te dragen aan jouw persoonlijk geluk en dat van anderen in jouw naaste omgeving. Denk hierbij aan jouw vereniging, een schoolproject, een buurtproject, etc.
  3. Je vult het Gelukkig Leven Actieformulier volledig in en retourneert deze naar Neutralis (o.a. i.v.m. de gegevens van de begunstigde).
  4. De actieperiode loopt tot en met 31 december 2017.