NEUTRALIS OPNIEUW GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN SCHILD

Net als vorig jaar heeft De Selectie-commissie, onder leiding van voorzitter Prof.dr. Eric Fischer, de genomineerden gekozen voor de Gouden Schilden. Om voor een Gouden Schild in aanmerking te komen dient de genomineerde zich te onderscheiden door uitmuntende prestaties en een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de positieve dimensies van de financiële branche en hiermee behoren tot de absolute top binnen de gekozen categorie.

De nominatie kwam voor ons als een volslagen verrassing omdat wij ons niet hebben aangemeld voor deze verkiezing. De Selectiecommissie heeft ons zonder deel te nemen aan de voorrondes rechtstreeks genomineerd. We zijn dan ook trots dat wij met Neutralis financial life planners bij de 5 genomineerden behoren in de categorie ‘Adviesorganisatie van het jaar’. Deze categorie staat open voor al het intermediair in Nederland en zal door zowel het publiek als door een vakjury worden beoordeeld.

Wij mogen op dinsdag 6 september de jury gaan overtuigen waarom juist wij dit Gouden Schild verdienen. De jury leden zijn overigens andere deskundigen dan de leden van de selectiecommissie. Op 22 september vindt onder toezicht van een notaris de uitreiking plaats.

Dat we opnieuw genomineerd zijn voor De Gouden Schilden hebben we mede te danken aan uw onvoorwaardelijke steun en vertrouwen in onze dienstverlening.

We hopen dat deze nominatie bijdraagt aan jouw vertrouwen in ons streven om met onze dienstverlening tot de absolute top in Nederland te behoren. Daarnaast willen wij een voorbeeld zijn voor collega’s binnen de financiële dienstverlening en hopen dat deze nominatie bijdraagt aan een mooiere en betere (financiële) wereld!

<< Terug

Terug naar overzicht