WAAR GEEF IK MIJN GELD EIGENLIJK AAN UIT?

In de Neutralis Budgettool© worden de uitgaven in categorieën ingedeeld waarna er vervolgens een verdeling tussen de gezinsleden mogelijk is. Dan is het nog maar een kleine stap om te bekijken welke uitgaven belangrijk zijn en op welke uitgaven eventueel bespaard kan worden.

Vind je het belangrijk te weten of je je uitgaven in de toekomst ook kunt blijven doen en hoe de situatie eruit gaat zien in het geval van arbeidsongeschiktheid of van een voortijdig overlijden? In dat geval kunnen wij met behulp van de Neutralis Budgettool© perfect de brug slaan naar jouw volledige financiële situatie.

Wat levert mij de Neutralis Budgettool© op? - inzicht in totale uitgaven op maand en op jaarbasis - inzicht in uitgaven per categorie - inzicht in uitgaven per gezinslid - inzicht in de ontwikkeling van de uitgaven voor kinderen - inzicht in reserveringen voor auto, woning, inventaris, onvoorzien - korting op het inzichttraject van Neutralis Financial Life Planners (zie actie hieronder)

De Neutralis Budgettool© is eenvoudig en gratis te downloaden en kan door iedereen worden gebruikt die Microsoft Excel op de computer heeft geïnstalleerd.

Download hier de handleiding van de Neutralis Budgettool©.

Actie: De eerste 10 klanten die vanaf 2 juli de Neutralis Budgettool© volledig invullen en een inzichttraject met ons aangaan bieden wij een éénmalige korting van € 250,-. Voor meer informatie over het inzichttraject en wat dit voor jou kan betekenen nodigen we je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Deze actie geldt ook voor bestaande klanten die de persoonlijke financiële planning willen actualiseren.

Terug naar overzicht