UITNODIGING THEMA-AVOND ‘SAMEN MEER RENDEMENT BEHALEN’

Ziet ‘rendement’ alleen toe op het binnenhalen van harde euro’s of laat ‘rendement’ zich vertalen in:
– financiële rust
– een gelukkiger leven
– een betere balans tussen werk en privé
– weten wat je wilt
– meer tijd en aandacht voor jezelf

Wij hebben Lex Werkheim, een boeiende gastspreker, bereid gevonden deze avond zijn visie te geven over de politieke en economische toestand in de wereld. Lex is directeur bij Ostrica vermogensoplossingen en kan putten uit een schat aan kennis en ervaring op financiële markten. Waarom is de huidige rente bijvoorbeeld zo laag en wat zijn de gevolgen hiervan voor mijn portemonnee? Wanneer is het interessanter om te beleggen dan te sparen en wat zijn mijn risico’s? Welk beeld wordt ons voorgespiegeld door de politiek en de media. En klopt dit beeld ook met de werkelijkheid? Zo maar wat vragen die aan bod komen. Laat je vooral goed informeren zodat je voor jezelf een beeld kunt vormen en weet waar je JA en vooral ook waar je NEE tegen zegt.

Vervolgens nemen wij, Ozewald en Leon, je mee in de wereld van de financiële dienstverlening. Aan de hand van de geluksfactoren GEZONDHEID, TIJD en GELD laten wij zien hoe een goede balans tussen deze drie factoren bijdraagt aan een betekenisvoller en gelukkiger bestaan.

Waarom je deze bijeenkomst niet mag missen?
Als je je geld op de juiste manier inzet, maakt het je gelukkiger, helpt het je doelen waar te maken en meer jezelf te zijn. Om te profiteren van deze mogelijkheden gaat het niet om de hoeveelheid geld die je hebt. Het gaat er juist om hoe je naar geld kijkt en op de juiste wijze weet te investeren.

Aanmelding
Ben je een relatie van Neutralis dan is de deelname kosteloos. Ben je nog geen relatie van Neutralis maar zou je graag de avond willen bijwonen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. In dat geval vragen wij een kleine eigen bijdrage van € 7,50 per persoon. Je kunt je hier eenvoudig aanmelden voor deze boeiende thema-avond (vermeld a.u.b. tevens even de  voor- en achternamen van de aanwezige personen).
Graag zien we de aanmelding voor 14 oktober aanstaande tegemoet.

Je ontvangt van ons dan per email een bevestiging en alle aanvullende informatie over de locatie en het programma.

Terug naar overzicht