DE ADVISEUR ALS FINANCIËLE HUISARTS

Dit zijn slechts enkele vragen die ik mij als financieel adviseur met enige regelmaat stel. Misschien moet ik maar eens langs de huisarts want zulk gedrag is toch niet normaal? Over huisarts gesproken…. onlangs hoorde ik iemand de vergelijking maken tussen de financieel adviseur en de huisarts. De huisarts die zich inzet voor de bescherming, verbetering en herstel van de gezondheid tegenover de financieel adviseur die dit doet op het gebied van persoonlijke financiën. Eigenlijk helemaal nog niet zo’n vreemde vergelijking want de parallellen zijn snel gevonden.

Maar in de vertwijfelde status waarin ik thans verkeer vraag ik mij af of er ook verschillen zijn. In een vlaag van verstandsverbijstering ben ik eens in de huid van de huisarts gekropen en heb getracht aan de hand van het dienstverleningsdocument van de financieel adviseur de dienstverlening als huisarts uit te leggen.

Ik blijf in totale verwarring achter. Ik ben niet normaal………

Zie hier het dienstverleningsdocument

Terug naar overzicht