TWEEDE LICENTIEHOUDER NEUTRALIS GELUKKIG LEVEN PROGRAMMA

Onder het motto ‘geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt’, heeft Neutralis nu ook Dorien Scharenborg van Praktijk Doorzien  als Licentiehoudster van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© mogen verwelkomen.

We zijn ontzettend blij dat Dorien zich – middels de inzet van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© – nog breder en meer wil gaan toeleggen op het bijdragen aan het persoonlijk geluk van mensen.

Aan de hand van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze licentiehouders maken hiervoor onder andere gebruik van de unieke Neutralis Gelukkig Leven Test©. Deze tool kan zowel worden ingezet voor individuele relaties als voor medewerkers als alternatief voor het traditionelere Medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Neutralis is voortdurend op zoek naar gedreven Licentiehouders zoals Anke en Dorien, die van betekenis willen zijn voor het persoonlijk geluk van mensen. Ondernemende personen die door samenwerking het verschil willen maken. Herken jij je in dit profiel neem dan gerust contact met ons op en geef hierbij aan waarom jij denkt een geschikte licentiehouder te zijn.

Terug naar overzicht