Wij van Neutralis vinden dat ieder mens het leven zou moeten leven dat hij of zij graag wil leven. Wij geloven dat echte toegevoegde waarde eruit bestaat mensen te helpen achter het stuur van hun eigen leven te zitten. Om dit te bereiken helpen wij mensen met het verkrijgen van inzicht en kennisoverdracht.

De keuze voor een adviesmodel op feebasis heeft ons doen inzien dat we op een andere wijze moesten leren communiceren. Sinds 2000 zijn we continu bezig geweest met het optimaliseren van onze processen en wijze van communiceren. Hieruit is de Neutralis Adviesmethodiek ontstaan. Een methodiek waarin wij mensen helpen een brug te slaan tussen hun wensen en financiële mogelijkheden.

Nu collega’s zich als gevolg van het provisieverbod en de marktwerking genoodzaakt zien om over hun rol na te denken willen we ze hierbij graag helpen door onze kennis, ervaring en inzichten te delen. Wij leiden niet op tot het behalen van een diploma maar willen  waarde meegeven die direct in de praktijk kan worden toegepast.

Workshops:
– Inspiratiesessie: ‘Geluk, de sleutel tot succes!’

Contact