DE BETEKENISECONOMIE ON TOUR IN TWENTE

Neutralis Financial Life Planners in het programma van ‘De Betekeniseconomie on Tour in Twente!’
Dat ondernemen meer is dan alleen geld verdienen weten we gelukkig al heel lang binnen Neutralis. Zo zijn we niet in de wereld om zoveel mogelijk financieel advies te geven, maar om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen aan het persoonlijke geluk van mensen.
Dat we nu opgenomen zijn in het het programma van ‘De Betekeniseconomie on Tour in Twente’, vinden we dan ook fantastisch! Voor ons is het een uitgelezen mogelijkheid om collega ondernemers inzicht te geven in de wijze waarop wij voor mensen van betekenis willen zijn en hoe wij de brug slaan tussen het hoofd en het hart. Download hier de flyer ‘Tour de Twente’

De Betekeniseconomie on Tour is een initiatief van Gert Disberg, Kaj Morel, Peter ter Horst en Mark de Lat. Samen hebben ze ‘De Betekeniseconomie in Twente’ opgezet vanuit hun geloof in een maatschappij waarin mensen en organisaties handelen vanuit identiteit en betekenis. Een maatschappij waarin mensen zich bewust zijn van hun unieke talenten en drijfveren en deze willen inzetten om betekenisvoller te zijn voor anderen. Een maatschappij met een economie die niet het nemen, maar het geven nastreeft.

Lees hier meer over ‘De Betekeniseconomie in Twente’

Programma “In één dag de betekeniseconomie in Twente”

Op donderdag 6 oktober wordt er om 9:00 gestart bij Trimotion in Hengelo. Vanaf hier reizen we in een Amerikaanse schoolbus naar de volgende locaties. We bezoeken naast Trimotion ook Neutralis, Asito en De Molenkamp. De reis in inclusief lunch en diner en ook ontvang je voor de tijd een informatiepakket.

We sluiten ’s avonds af met een diner, laat even weten of je daaraan meedoet. De kosten van de dag delen we samen. We laten je een paar dagen van tevoren weten waar we ongeveer op uitkomen.

Ben je een geïnteresseerde ondernemer of bestuurder en wil je deelnemen aan de ‘Tour de Twente’, schrijf je dan voor 1 oktober hier in.

Terug naar overzicht