De vijfde Internationale Dag van het Geluk:)!

Steeds meer mensen erkennen dat ‘vooruitgang’ moet gaan over het vergroten van menselijk geluk en welzijn. En dus niet alleen maar over de economische groei ten koste van alles. De reden waarom de Verenigde Naties 20 maart 2013 voor het eerst uitgeroepen hebben tot de internationale Dag van het Geluk met als doel “Geluk promoten als universeel doel en verlangen in de levens van mensen overal ter wereld.”

Een mooi bewustwordingsmoment om als mens bij stil te staan. Hoe gelukkig ben jezelf? Is er ruimte voor verbetering? Zo ja, wat is daar dan voor nodig? In welke mate draag je bij aan het geluk van anderen? En wat zou het betekenen wanneer je hier vooruitgang in zou boeken voor jezelf en voor anderen? Spreken we dan ook over rendement?

Gelukkig merken wij in onze dagelijkse praktijk dat het steeds normaler wordt gevonden om over geluk te praten, mensen hierover nadenken en zelfs op in actie durven te komen. De wereld is in transitie! En daar worden we bij Neutralis erg gelukkig van!

Wij dragen de internationale Dag van het Geluk uiteraard een warm hart toe en hopen dat deze dag vandaag ook bijdraagt aan jouw geluk bewustzijn! Wat of waartoe je ook besluit vandaag maakt niet uit, wanneer het maar bijdraagt aan jouw geluk!

Gelukkige groet,
Team Neutralis

 

Terug naar overzicht