EERSTE LICENTIEHOUDER NEUTRALIS GELUKKIG LEVEN PROGRAMMA

Onder het motto ‘geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt’, heeft Neutralis Anke Bruns-Heij van Parallellen afgelopen vrijdagmiddag als eerste Licentiehoudster van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© mogen verwelkomen.

We zijn verheugd dat Anke gebruik gaat maken van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© en op deze wijze een actieve rol gaat spelen in het persoonlijk geluk van mensen. Met haar enthousiasme en kundigheid is Anke een aanwinst voor ons team en zijn we ervan overtuigd dat Anke voor velen van betekenis zal zijn.

Aan de hand van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze licentiehouders maken hiervoor onder andere gebruik van de unieke Neutralis Gelukkig Leven Test©. Deze tool kan zowel worden ingezet voor individuele relaties als voor medewerkers als alternatief voor het traditionelere Medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Neutralis is voortdurend op zoek naar gedreven Licentiehouders zoals Anke, die van betekenis willen zijn voor het persoonlijk geluk van mensen. Ondernemende personen die door samenwerking het verschil willen maken. Herken jij je in dit profiel neem dan gerust contact met ons op en geef hierbij aan waarom jij denkt een geschikte licentiehouder te zijn.

Terug naar overzicht