“GEEN DOELEN HEBBEN IN JE LEVEN IS EEN DOELLOOS LEVEN!”

Zoals de titel van dit artikel al aangeeft is het ontbreken van doelen in je leven dus een doelloos leven. Je laat je het leven overkomen en laat het hiermee afhankelijk zijn van de grillen van het leven zelf en/of aan doelen van anderen. Wij van Neutralis kunnen ons niet voorstellen dat je daar gelukkig van wordt!?

Wat houdt je tegen om in actie te komen?

  • De angst om wat ‘te moeten’ doen?
  • De angst voor verandering?
  • De angst om te falen?
  • De angst voor de confrontatie?
  • De angst om uit je ‘comfortzone’ te komen?
  • De angst om in jezelf te investeren?

Wanneer je doelen stelt en die ook deelt met iemand of je omgeving, maakt je dit gelijk controleerbaar. Wanneer je immers niet zichtbaar werkt aan je doel(en), zal diegene of je omgeving je hier vroeg of laat mee confronteren. Ik dacht dat je……. En dat vinden we vinden blijkbaar lastig en niet fijn. Dus stel je maar geen doelen en hoef je dus ook niets te veranderen. En blijft alles ‘lekker’ zoals het altijd is geweest.

Opstellen van een plan

Bij het stellen van doelen hoort ook een plan. Een doel zonder plan is immers niet meer dan een wens.

Wij helpen je graag met het ECHT helder krijgen van je doelen en drijfveren, om vervolgens samen met jou en/of je partner een financieel levensplan op te stellen. Een financieel levensplan waarbij geld in gezet wordt om het leven te leiden zoals je/jullie dat graag zouden willen leiden.

Wil je weten hoe we dit doen en wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een eerste vrijblijvend en oriënterend gesprek van circa 1 a 1,5 uur. Wij willen graag dat steuntje in de rug zijn, dus kom in actie!

Enthousiaste inspirerende groet,

Team Neutralis

Terug naar overzicht