HET NEUTRALIS GELUKKIG LEVEN PROGRAMMA GAAT INTERNATIONAAL

We zijn er bijzonder trots op dat inmiddels de interesse voor het Neutralis Gelukkig Leven Programma© zich niet langer beperkt tot Nederland maar dat er inmiddels ook belangstelling is vanuit het buitenland. Sterker nog, Richard Crombach (Mont-Blanc Consultancy & Coaching) gaat als derde licentiehouder vanuit Zwitserland aan de slag.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een Duitse en Engelse vertaling van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© en we hopen deze dan ook begin 2018 te kunnen inzetten.

Richard komt uit een bankiersgezin en heeft jarenlange internationale ervaring op het gebied van Private Banking en Beleggingen. Als geregistreerd Beleggings Analist (CEFA) weet Richard als geen ander welke invloed geld heeft op het geluk van mensen.
Daarnaast heeft Richard ruime ervaring als inspirator en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

Met het Neutralis Gelukkig Leven Programma© heeft Richard een tool in handen waarmee hij mensen nog beter kan helpen hun persoonlijke en financiële vermogen in te zetten voor het optimaliseren van het persoonlijk geluk.

Aan de hand van het Neutralis Gelukkig Leven Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze licentiehouders maken hiervoor onder andere gebruik van de unieke Neutralis Gelukkig Leven Test©. Deze tool kan zowel worden ingezet voor individuele relaties als voor medewerkers als alternatief voor het traditionelere Medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Neutralis is voortdurend op zoek naar gedreven Licentiehouders, die van betekenis willen zijn voor het persoonlijk geluk van mensen. Ondernemende personen die door samenwerking het verschil willen maken. Herken jij je in dit profiel neem dan gerust contact met ons op en geef hierbij aan waarom jij denkt een geschikte licentiehouder te zijn.

Terug naar overzicht