Oprichters

Ozewald Wanrooij

Is het niet verbazingwekkend dat de mens bereid is zijn gezondheid op het spel te zetten om geld te kunnen maken? Vervolgens offert hij geld op om zijn gezondheid te herstellen. En vervolgens is hij zo ongerust over de toekomst dat hij vergeet van het heden te genieten. Dit heeft als resultaat dat er noch in het heden noch in de toekomst wordt geleefd. Hij leeft alsof hij nooit zal overlijden en overlijdt dan zonder ooit echt geleefd te hebben.

Ik word gelukkig wanneer ik mensen kan helpen het leven te leven dat ze graag willen leven en om ze te helpen het stuur van het eigen leven in handen te houden. Dit doe ik vanuit mijn sterke overtuiging dat dit uitsluitend realiseerbaar is wanneer kernwaarden als kwaliteit van leven, duurzaamheid en eerlijkheid als basis dienen.

E-mail: o.wanrooij@neutralis.nl
Telefoon: 06 – 533 49 819

facebook-logo-1linkedin_logodesign2skype


Leon Brummelhuis

Investeren in uw leven en/of in uw bedrijf begint altijd bij investeren in uzelf!

In de huidige maatschappij wordt teveel waarde toegekend aan denken, waarbij voelen sterk naar de achtergrond is verdreven. Denken wordt geassocieerd met rationaliteit, intelligentie, kunnen overtuigen op basis van feiten, goed kunnen discussiëren en beargumenteren. Kwaliteiten die voor velen ondertussen onvermijdelijk zijn geworden om zich staande te kunnen houden in de maatschappij. Voor voelen, emoties en het persoonlijke lijkt geen plaats meer te zijn. Denken is cultuur geworden, waardoor we ver van ons gevoel en onze behoeften af zijn komen te staan. Hierdoor staan we onszelf vaak onbewust in de weg om onze toekomst vorm te geven zoals we dat graag zouden willen. Soms zover dat we een buitenstaander zijn geworden in ons eigen leven.

Zonder richting kun je geen koers bepalen. Vanuit dat perspectief bekeken starten we ons advies bij het samen ontdekken van wie u werkelijk bent als mens, wat u drijft, wat uw passies zijn en waar u gelukkig van wordt. Want investeren in uw leven en/of uw bedrijf begint altijd bij investeren in uzelf!

E-mail: l.brummelhuis@neutralis.nl
Telefoon: 06 – 270 66 988

facebook-logo-1linkedin_logodesign2skype