Advies ontslagvergoeding

Advies over ontslagvergoeding? Welkom bij Neutralis! Jaren geleden hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering met betrekking tot een ontslagvergoeding. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig advies. Hiermee bent u er echter nog niet. Doordat wij, bij de aanwending van uw ontslagvergoeding, uw levensdoelen als uitgangspunt stellen en met ons hart adviseren krijgt u het advies dat echt bij u past, volledig onafhankelijk en betrouwbaar.

Wij staan niet alleen stil bij de financiële mogelijkheden voor de aanwending van uw gouden handdruk maar kijken er ook naar wat dit ontslag voor uw hele financiële situatie en voor uw persoonlijke wensen en doelstellingen betekent. Vaak blijkt dat na het opstellen van het persoonlijk financieel levensplan de ontslagvergoeding op een andere wijze wordt ingezet dan fiscaal optimaal is.

Bij het krijgen van ontslag komt u op een kruispunt in uw leven waarbij het van belang is dat u uw gouden handdruk inzet voor de invulling van uw levensdoelen. Zo kan de ontslagvergoeding worden gebruikt als aanvulling van uw besteedbare inkomen nu en in de toekomst om uw levensstandaard te beschermen. Ook kan de gouden handdruk een ideale mogelijkheid zijn om een goede start te maken met uw eigen bedrijf of de realisatie van een langgekoesterde wens. Er kan dus geen standaard antwoord worden gegeven op de vraag wat de beste aanwending van uw gouden handdruk is maar na het doorlopen van het financial life plannings traject kunt u hierop zelf het antwoord geven.

Waarom u uw advies over een ontslagvergoeding bij Neutralis inwint

Wij zijn geheel zelfstandig en onafhankelijk. Dit houdt in dat wij niet beperkt zijn in het geven van advies over onder andere een ontslagvergoeding: wij kijken naar wat voor ú daadwerkelijk het beste is. Daarbij vinden we het belangrijk alles aan u uit te leggen in begrijpelijke taal, samen met u bewuste keuzes te maken en op uitgebreide wijze inzichtelijk te maken wat uw huidige en toekomstige financiële situatie is.

Advies over ontslagvergoeding of een andere financiële kwestie?

Voor al uw vragen en/of opmerkingen over een ontslagvergoeding of een andere financiële kwestie kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt tevens direct een afspraak maken voor een, uiteraard geheel vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek. We zijn te bereiken per e-mail: info@neutralis.nl en per telefoon: 074-2550340.

Andere bezoekers zochten ook op:
financieel advies uurtarief
advies ontslagvergoeding
financiele planning uurtarief